maanantai 22. syyskuuta 2008

Vip Room



Jep, ihan ippai jatkaa olemassa oloaan vihdoin ja viimein, kiireisen kesäloman jälkeen, vaikkakin enempi minun voimin toistaiseksi (kyllä, Edi on elossa, en ole sitä syönyt). ^^ En tiedä tuleeko kovin nopeasti vanhempia päivityksiä, ja ihan ensimmäisiä alkuperäisiä otantoja ei varmaan pysty palauttamaan, mutta jotain siltä väliltä edes. Jos ei tekstinä, niin sitten kuvina!

Yeah, ihan ippai is rolling again (at last) after a busy summer vacation, though the crew has been reduced to one for now (no, I did not eat Edi). ^^ I'm not sure if I can update old stuff very fast, and some of the oldest ones are probably forever gone, but I try to put up some pictures at least!



Suomeksi:

Muutettiin tänään vip-roomiin. Mitäpä muutakaan sitä sunnuntaina tekisi. Tämä siis sen takia, että 25.päivän tienoilla tänne tulee kolme uutta vaihtaria, ja tilaa ei riitä kaikille, ellei me muuteta kaverin kanssa kolmestaan Matsumae Kaikanin isoimpaan huoneeseen -- eli vip-roomiin.

Ei ole mitään hajua siitä että pysyykö meillä rauha (kolme akkaa samassa kämpässä), mutta kyllä me ainaskin ihan innoissaan ollaan. Onhan meillä nyt sentään oma vessanpönttö ja kylpyamme! Ei tartte enää kykkiä kun käy vessassa. Ja jonkinlaista ruokaakin pystyy laittamaan kun on pikkuinen kaasuliesi.

Vähän vaan mietityttää, että mihin sitä kamat mahtuu kun sitä on niin paljon.. ja vielä yhen ihmisen kamat ois tulossa. Mutta eiköhän se siitä. Minäkin muutin tietokoneeni tuohon käytävään, että saa vähän enempi rauhassa surffailla (ku menee aina niin myöhään). ^^

In English:

We moved in to the vip room today. Why? Because there's gonna be five people living in Matsumae Kaikan from 25th onward. Yeah, new exchange-students. We're gonna share the vip room (the best room in the house!) with a friend. I wonder if we can manage together.. and there's so little room for all three of us (and our stuff). But nevertheless we're excited. ^^ After all, we got a new room, and now we have our private toilet and bath tub, and we can even cook something if we want! I also moved my laptop to the hallway, so that I can surf as late in the night as I want, without disturbing others' sleep. ^^


5 kommenttia:

Jess kirjoitti...

Fellow Vagrant! I love the new pad. Very sweet, and very efficient. Good luck!!

Anonyymi kirjoitti...

Jee tää toimii taas! Hauskan näköinen uus mesta teillä, vähän turhan siisti (vielä) mutta eiköhän se korjaannu.

Anonyymi kirjoitti...

*jotain rietasta*

hannitica kirjoitti...

Jee jee, blogi elää!!

Hienoa päästä seuraamaan teidän touhuja siellä. Kiva kämppä :)

-Hoo

Anonyymi kirjoitti...

IIK....tulin ihan säkällä tsekkaan tänne, ja.....2 uutta blogitekstiä!!! Innostukseni määrä oli suunnaton. Kivaa kuulla teistä, näyttääpä kivalta teidän kämppä.:) Ihan huippis muuten se sun saama kirjees, hihittelin sille loppupäivän.:)

Halauksia kaikille!!

Pärsky